skip to Main Content

O nas

O nas

Od leta 2015 nudimo celovite rešitve tako malim, srednjim kot velikim organizacijam. Naše celovite rešitve ponujajo celoten spekter in sicer od prodaje, najema, tehnične podpore do svetovanja. V času našega delovanja smo si pridobili vrsto zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev, ki so naša potrditev uspešnega poslovanja, hkrati pa motivacija, da vztrajamo tudi v prihodnje. Našim strankam se skušamo približati z našo raznoliko dejavnostjo in sicer tako da jim lahko mudimo hitro in kakovostno uresničevanje njihovih želja.

Pisarniški material

Podjetja in organizacije oskrbujemo s celotno ponudbo tonerjev, kartuš, pisarniškega materiala, papirja in papirne galanterije in vsemi artikli, ki so potrebni za uspešno poslovanje. Ponujamo tudi cenovno dostopno in za poslovne uporabnike brezskrben najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Neprestano strmimo po uvedbi novosti, kvaliteti dela, kratkih dobavnih rokih ter hitri dostavi. S številnimi akcijami in ugodnostmi želimo našim strankam čim bolj olajšati postopek nakupa in jim za njihov denar ponuditi največ.

Naše prednosti

Kratki dobavni roki

Ugodne cene izdelkov

Kvalitetna ponudba

Pošten odnos

Košarica
Back To Top